HIIUMAA VALD
EMMASTE OSAVALD
KÕRGESSAARE OSAVALD
KÄINA OSAVALD
KÄRDLA OSAVALD
PÜHALEPA OSAVALD
 
   Sotsiaalministeerium
   Haigekassa
   Sotsiaalkindlustusamet
   Käsitööklubi

 



Info
 
Küsimustik vastamiseks
Edastan teile palve jagada oma võrgustikes Haigekassa poolt koostatud küsimustikku puuetega inimestele tasuta hambaravi kohta. Küsimustik on aluseks analüüsi koostamiseks seni teenust saanud inimeste osas ning võimalike tulevaste sihtrühmade osas.

 
Hambaravi puuetega inimestele
Tauno kirja jätkuks jagab Helen ka infotmaterjale seoses hambaravihüvitusega:
1) Haigekassa on valminud voldiku tasuta hambaravi kohta puuetega inimestele: https://www.haigekassa.ee/sites/default/files/2019-08/haigekassa_hambaravi_vodik_WEB.pdf
Palun jaga seda voldikut ka julgelt edasi.
2) Täiendav taustainfo leiab ka siit: https://haigekassa.ee/hambaravi/patsiendile/eluaegne-hambaravi

 
Puuetega inimeste ujumispäevad 2019.aastal.
Hiiumaa Puuetega Inimeste Koda korraldab igal kolmapäeval puuetega inimestele ujumise Käina ujulas. Esimene tsükkel on jaanuarist jaanipäevani, teine tsükkel augustist jõuluni. Juulikuus on ujula suletud.
 
Eesti Puuetega Naiste Ühenduste Liidu koolitus
Eesti Puuetega Naiste Ühenduste Liit (www.epnu.ee) korraldab seminar-koolituse „Sugu ja puue“, mis toimub29. mail 2019. aastal, algusega kell 10:45 Hiiumaa Puuetega Inimeste Koja ruumides (Lootuse 2, 92101 Käina). Oodatud on nii puuetega inimesed, nende pereliikmed kui ka vastava valdkonnaga tegelevad ametnikud. Osalusest teatada malle@hiiumaapik.ee / 5149681 (vajalik toitlustamise korraldamiseks). Peale seminari võimalus juriidiliseks nõustamiseks.

 
Õigusnõustamine puuetega inimestele
Eesti Puuetega Inimeste Koja partner Sihtasutus Õigusteenuste Büroo (ÕTB) osutab
TASUTA ÕIGUSABITEENUST ERIVAJADUSEGA INIMESTELE...kliki pealkirjale, et näha rohkem...

 
Isiksusearengu koolitus
Tunned end puude või erivajaduse tõttu ebakindlalt? Haridustase pole see, millest unistad? Tahaksid midagi teisiti teha, kuid julgusest jääb puudu? Siis tule koolitusele parandama oma õpioskusi ja algatusvõimet!...kliki pealkirjale, et näha kogu teksti.

 
EPI Koja pressiteade
PRESSITEADE
13.04.2017
Eesti Puuetega Inimeste Koda: Olukord sotsiaalvaldkonnas on kriitiline
Eesti Puuetega Inimeste Koja hinnangul on olukord riiklike sotsiaalteenuste – sotsiaalse rehabilitatsiooni, erihoolekande ning abivahendite valdkonnas äärmiselt kriitiline. (kliki pealkirjale, et lugeda edasi)

 
Infopäev puudega ja vähenenud töövõimega inimestele
Korraldajad: Hiiumaa Puuetega Inimeste Koda ja Eesti Puuetega Inimeste Koda
Toimumisaeg: 4. aprill 2017 kell 12.00- 15.30
Asukoht: Hiiu Maavalitsus, Leigri väljak 5, Kärdla

Päevakava: (kliki pealkirjale, et lugeda edasi)

 
Kuulmisrehabilitatsiooni Keskuse vastuvõtt Hiiumaal
Hiiumaa vaegkuuljatele vastuvõtt ja abivahendi teenus Kuulmisrehabilitatsiooni Kaskuse poolt toimub teisipäeval,11.aprillil 2017.a., orienteeruvalt kell 11.45 – 15.00. Käinas, Lootuse tn. 2, Hiiumaa Puuetega Inimeste Kojas.
Vaegkuuljaid on võimaluses sel kuupäeval taotleda uut kuuldeaparaati arstitõendi ja isikliku abivahendi kaardi olemasolul,valmistada individuaalseid kõrvaotsikuid, üle vaadata ja hooldada olemasolevaid kuuldeaparaate.

Lugupidamisega
Arvo Kannel
Kuulmisrehabilitatsiooni Keskus
6454046
5021427

 
Maksu- ja tolliameti teade
Infoks, et maksu ja tolliamet teavitab, et 1. veebruaril kl 10.00–12.00 toimub koolitus „Deklaratsiooni INF 9 täitmisest ja tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja kandmisest, püsimisest ja kustutamisest“. Koolitus toimub Maksu- ja Tolliametis aadressil Lõõtsa 8a. Osalemiseks palume registreeruda meie kodulehel. http://www.emta.ee/et/ariklient/koolitused

 


 

 
[1637454]